ProjectLeukerLeven


Jij weet, ik heb echt een bijdragen te leveren

aan het leven van anderen maar nog niet

voldoende mensen weten jou te vinden.

En je weet ook, het zit niet in nog meer

strategische kennis, dit zit in mij.

Nog meer strategische kennis gaat niet de oplossing zijn, dit zit in jou

    ⭐︎ Je bent nu al zover, je hebt er tijd in gestopt, veel geld in gestopt waar je ook ijsjes of een vakantie met je gezin van had kunnen kopen. Je wil koste wat het kost niet horen bij dat stel ondernemers wat afhaakt, je wil niet die gene zijn die faalt. En je weet, dat is een ego ding en toch speelt het mee. Maar je voelt je ook schuldig richting je partner en je kinderen, want ondertussen heb je al zo veel geïnvesteerd, je heb al zoveel kosten gemaakt en hard gewerkt, je wil nu echt niet toegeven dat het je toch niet lukt. Je bent goed in wat je doet. Je voelt dat je een bijdragen aan het leven van anderen kan leveren. Dat je iets toe te voegen hebt en je vindt het ontzettend leuk om te doen maar je vindt je gezin nog leuker! En op dit moment voelt het totaal niet in balans.


    ⭐︎ Dan gaat het even een maand lekker, nog een maand, wanneer je wel de acties uitvoert, dan zie je ook dat het effect heeft. Dan krijg je meer contact, meer aanvragen, dan komt er een nieuwe klant. En ergens lijkt het wel of je daardoor weer stil valt. Alsof hoe harder je het wil vast houden, hoe meer het door je vingers glipt. En het stomme is, je weet wat werkt, je ziet het gebeuren, en toch zie je jezelf steeds wat anders doen. Het enige wat jij nodig hebt, is die knop vinden waardoor je de acties die je nu op de een of andere manier omzeilt, wel gaat doen. En je voelt dat die er is. 


    ⭐︎ Je partner roept al jaren, maar nu gaat het gebeuren. En je voelt het zelf ook, je zit er tegenaan, je voelt dat je er bijna bent. Je hebt je strategisch plan liggen, en er gebeurde al wel iets, maar het gaat zo langzaam. De bal is al wel aan het rollen, er komen wel klanten maar nog zeker niet voldoende om jezelf een comfortabel salaris uit te betalen. 


    ⭐︎ Als iemand je vraagt hoe het met je bedrijf gaat, schaam je je soms gewoon. Je bent helemaal nog niet waar je verwacht had te zijn, heel eerlijk, helemaal niet zelfs en als je het hardop uitspreekt voel je jezelf kleiner worden. Jij weet dat jij de gene bent die het niet doet en je bent niet iemand die akkoord gaat met al je eigen smoezen. En toch… Andere mensen die ook coaching hebben, die zie je wel implementeren, zie je wel acties ondernemen, zie je wel succes behalen… je ziet dat het kan. En dan plaagt de gedachte je, wat is er mis met mij. Wat is er mis met mij dat ik niet gewoon doe wat ik me voorneem. Dat het mij niet lijkt te lukken.


      ⭐︎ De strategische kennis zit gewoon in je rugzak, en ja, je hebt continue de neiging toch weer verder te zoeken naar die ene oplossing die dan wel voor je gaat werken. Misschien moet je nog een funnelcursus, een reels cursus, nieuwe fotoshoot, of zou een webinar dan voor je werken, een nieuwe verdieping op je vak… Je blijft zoeken alsof er een geheim is waar jij nog niet van op de hoogte bent. Nee eigenlijk weet je ook wel, ergens ligt het antwoordenboekje van dit gedrag wat je bij jezelf ziet, er is een oplossing en die zit in jou maar je kan hem zelf niet vinden. En dat is frustrerend. Echt heel frustrerend.


    Hoelang hou je het nog vol om meer te investeren dan er uitkomt. Je moet of terug in loondienst of je moet hier een succes van maken, en terug in loondienst wil je NU in ieder geval nog niet. Er moet nu wat veranderen.

    Je weet dat het kan, maar elke maand dat het langer duurt geeft je stress, verlies je vertrouwen tijd en energie. 

    Je bent al te ver gekomen om nu op te geven. De enige weg is vooruit. Het moet lukken maar dan moet je nog wel even deze som oplossen.

    Wat anderen zeggen

    Maya, jij bent echt fantastisch goed in wat je doet. Je hebt me echt volledig overtuigd, het was zo magisch mooi om te zien wat een opstelling in iemand te weeg kan brengen en ook om als representant te ervaren. De sfeer was zo relaxed en vertrouwd, vrij van oordeel. Precies zoals je zou willen als je je zo kwetsbaar opstelt.
    Marjolijn
    Ze creëerde meteen een ruimte van vertrouwen waarin ik me comfortabel voelde. Nu zijn we een weekje na de opstelling. Ik voel dat er iets geschift is en dat ik me meer gegrond/rustig voel. Ik merk dat ik meer (mentale) ruimte heb om met mijn kind te spelen
    Melissa
    "Jij maakt dat ik me kwetsbaar op kan stellen en vrijuit kan praten..."
    K.