fbpx
Menu

Hi! Ik ben Maya

Ik ga direct even terug naar het moment wat ik me nog zo goed herinner als het moment wat voelt als de start van mijn leven zoals het nu is.

Met mijn armen om mijn opgetrokken knieën geslagen en de tranen over mijn wangen realiseerde ik me ineens…. Het moet anders. Mijn oudste dochter Fenne zou binnenkort 8 worden, wat voor voorbeeld gaven wij de kinderen eigenlijk?

Want weetje, mijn leven was prima. Ik had alles wat ik wilde, waar ik altijd van droomde en toch… en toch… er bleef wat knagen. Ik was echt meer dan uitgeput, ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me geleefd. Alsof ik op een trein was gestopt en het stuur aan iemand anders overgedragen had.

Dat moment bedacht ik me, prima is niet genoeg. Ik wil een energiek leven vol plezier. Ik wil genieten, alles eruit halen en de dingen doen waar ik van droom. Ik wil mijn verlangens ontdekken en achterna gaan en mijn eigen pad bewandelen. Ik wil los komen van ‘ja maar dit is hoe het hoort en dit is wat er van je wordt verwacht’.

Aaahh, en dat is een proces. Een enorm avontuur van ontdekken, Wie ben jij? Wat wil jij? Terug thuiskomen in je lijf. Wat voel je en waar heb je behoefte aan? Loskomen van wat anderen zouden kunnen denken en verwachten.

Mijn missie

Mensen die tevreden zijn, zich zelfverzekerd en sterk voelen en lekker in hun vel zitten voelen niet de behoefte om andere mensen naar beneden te halen of te bekritiseren. Ik geloof dat dat de basis is van een mooiere wereld. En dat begint bij onze kinderen. Onze kinderen op laten groeien tot volwassenen die in hun eigen kracht staan.

En daar komen we terug bij onszelf als ouders. Kinderen volgen ons voorbeeld. Ze nemen niet in de eerste plaats aan wat wij zeggen en voor ze wensen, maar wat we ze voorleven. We geven ze mee wat we diep van binnen voelen.

Belangrijk dus!

Zorg ervoor dat jij de beste versie van jezelf bent. Dat je je leukste leven gaat aantrekken EN dat ook uitstraalt op je omgeving. Dus ook direct naar je kinderen die je daarmee het beste voorbeeld kan geven en de mooiste herinneringen. Jij verdient dat! En ik gun alle kinderen hun leukste mama.

♡ Mama van 4

♡ Mindset & Leefstijl coach voor vrouwen

♡ NLP practitioner

♡ Time line therapy

♡ Kinderverpleegkundige
(intensive care)

♡ verpleegkundige psychiatrie

Project Leuker Leven

Veel te vaak hoor ik om me heen dat vrouwen het gevoel hebben leeg te lopen. Er is zelfs een term voor, de mommy burn out. Vaak zetten moeders zichzelf op de allerlaatste plek. Komen niet meer aan zich zelf toe, gunnen zichzelf te weinig. Moeders voelen zich zelf niet belangrijk genoeg om ruimte op te eisen binnen het gezin. Raken oververmoeid, overbelast, krijgen misschien zelfs lichamelijke of psychische klachten. Raken sneller geïrriteerd, sneller overprikkeld en zijn niet de moeder, partner, vrouw, vriendin, collega die ze zo graag willen zijn.

Dan is het tijd om te kijken wat in jou je tegenhoudt om vol vertrouwen, 100% je eigen keuzes te maken in jouw leven als moeder en als vrouw. Lekker in je vel zitten en zelfvertrouwen komen van binnenuit. Wanneer jij aan de slag gaat met jouw eigen patronen en (onbewust) gedrag, ga je als vanzelf meer plezier, rust en energie ervaren in jouw leven als moeder en als vrouw.

Hoe kun je met mij werken?

❤️ Plan een vrijblijvende inzichtsessie

❤️ 1 op 1 coaching traject Mind Yourself