fbpx
Menu

Jij snakt naar tijd voor jezelf, de verantwoordelijkheid even loslaten zodat je kunt opladen om daarna mooie herinneringen met je kinderen te maken.

.

Ik snap dit heel goed!

Ik ben zelf mama van 4 en (ook al kom ik het ‘overwhelmed’ gevoel nog regelmatig tegen en huppel ik lang niet altijd alleen maar happy de peppie door het leven) weet inmiddels goed aan welke knoppen ik moet draaien om te zorgen dat ik de moeder ben die ik graag wil zijn. Vol energie, met mijn eigen dromen en vol levenslust.

Ik ben Maya

Ik begeleid moeders online of al wandelend door de natuur weer keuzes te maken die meer in lijn liggen met wie ze (willen) zijn.

Ik ondersteun bij het herontdekken van wat je echt nodig hebt om je goed te voelen en jezelf te gunnen deze ruimte binnen je drukke, verantwoordelijke gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken ook te pakken.

Tijdens mijn eigen bumpy proces is de grote liefde voor persoonlijke ontwikkeling en coachen van mede moeders ontstaan. Dit is waar ik goed in ben, dit is wat ik wil!

wandel coach voor vrouwen Almere Lelystad

Veel te vaak hoor ik om me heen dat moeders het gevoel hebben leeg te lopen. Er is zelfs een term voor, de mommy burn out. Vaak zetten moeders zichzelf op de allerlaatste plek. Komen niet meer aan zich zelf toe, gunnen zichzelf te weinig. Moeders voelen zich zelf niet belangrijk genoeg om ruimte op te eisen binnen het gezin. 

Ik geloof dat de basis van een mooiere wereld ligt bij onze kinderen op laten groeien tot volwassenen die in hun eigen kracht staan. En daar komen we terug bij onszelf als ouders. Kinderen volgen ons voorbeeld. Ze nemen niet in de eerste plaats aan wat wij zeggen en voor ze wensen, maar wat we ze voorleven. We geven ze mee wat we diep van binnen voelen. 

wandel coach voor moeders Lelystad almere

Ik heb lange tijd enorm ‘vast’ gezeten als mama van 2 jonge kinderen. Ik raakte verstrikt in de eindeloze verantwoordelijkheid en het 24/7 zorgen voor anderen op amper een paar uurtjes slaap. Lichamelijke en psychische klachten hielden mij niet tegen mijn masker te blijven dragen en continue maar door en door te gaan.

Het besef dat mijn kinderen leren van wat ik voorleef, heeft gemaakt dat ik knakte. Ik gaf ze precies het tegenovergestelde voorbeeld van wat ik ze zo graag wilde meegeven. Breek je zelf af. Vind je zelf niet belangrijk, zorg altijd voor anderen, zet je eigen dromen aan de kant.

Ik heb radicaal het stuur de andere kant op gedraaid en heb van daaruit een grote passie ontwikkeld voor gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

Naast mijn eigen ervaring als mama van 4, mijn jaren lange ervaring in het begeleiden van ouders van ernstig zieke kinderen, ben ik inmiddels ook gecertificeerd NLP practitioner, ben ik in opleiding (bij Elmer Hendrix die o.a Els van Steijn schrijfster van de Fontein heeft opgeleid) om familieopstellingen te kunnen begeleiden, en blijf ik mezelf continue doorontwikkelen o.a door innerlijk werk en een coach.

Ben jij er klaar voor?

Laat mij je helpen.

100% je eigen keuzes maken in jouw leven als moeder en als vrouw. Lekker in je vel zitten en zelfvertrouwen komen van binnenuit. Wanneer jij aan de slag gaat met jouw eigen patronen en (onbewust) gedrag, ga je als vanzelf meer plezier, rust en energie ervaren in jouw leven als moeder en als vrouw.

♡ Mama van 4

♡ Mindset & Leefstijl coach voor vrouwen

♡ NLP practitioner

♡ Familieopstellingen

♡ Kinderverpleegkundige
(intensive care)

♡ verpleegkundige psychiatrie