fbpx
Menu

Mind yourself

Meer plezier en vertrouwen

in jouw leven als moeder

Mind yourself 1 op 1 traject

3 Maanden (wandel) coaching – €240,- per maand

Moeder worden is by far het mooiste wat er is, eens of niet soms? Maar soms denk je toch gewoon echt, waar ben ik aan begonnen, wat is dit intensief? De helft van de tijd heb je geen idee waar je mee bezig bent (oke misschien drie kwart van de tijd zelfs wel). Je doet enorm je best, wil de hele dag voor iedereen klaar staan maar eerlijk… soms voelt het gewoon klote.

Je wil graag meer zijn dan mama. Je wil er heel graag voor 100% kunnen zijn voor je kinderen EN voelen dat je zelf ook nog een leven hebt waar je je plezier en energie uit haalt. Je weet dat daarvoor wat moet veranderen, op deze manier hou je het niet eindeloos vol. Loop je volledig leeg. 

Dan is het tijd om te kijken wat in jou je tegenhoudt om vol vertrouwen, 100% je eigen keuzes te maken in jouw leven als moeder en als vrouw. Lekker in je vel zitten en zelfvertrouwen komen van binnenuit. Wanneer jij aan de slag gaat met jouw eigen patronen en (onbewust) gedrag, ga je als vanzelf meer plezier, rust en energie ervaren in jouw leven als moeder en als vrouw.

Is dit herkenbaar?

✰ Wanneer je even gaat zitten wil iedereen wat van je, in je eentje plassen is een uitdaging, laat staan ergens een uurtje voor jezelf vinden. Alleen!
✰ Je leven ziet er totaal anders uit dan je voor je zag toen je 23 was
✰ Het voelt alsof je wordt geleefd en aan het einde van de dag ben je helemaal leeg
✰ Je voelt je 24 uur per dag verantwoordelijk, je staat altijd aan, je snakt naar rust in je kop
✰ Je denk continue dat je overal tekort schiet, als moeder, als vrouw, als werknemer, als vriendin, als dochter…
✰ Heb je eindelijk een moment voor jezelf, denk je toch weer aan alle dingen die je zou moeten doen en pff, hallo schuldgevoel
✰ Je ben moe en vaak begint de dag al met een volle emmer, er hoeft maar iets te gebeuren en je loopt over
✰ Je reageert veel vaker dan je zou willen prikkelbaar en geïrriteerd op je partner en kinderen
✰ Je mist plezier, vertrouwen en rust in het moederschap
✰ Je loopt jezelf continue voorbij, gaat over je grenzen en het lukt je niet om dat te voorkomen

“Ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld. Maya luistert echt naar wat je zegt en stelt gerichte vragen. Ze is geduldig en oprecht. Ik ben gestart om meer rust in mijn hoofd te krijgen en heb geleerd om dat te doen door kleine stapjes en niet alles tegelijk. Ze heeft mij veel inzicht gegeven en raad waar ik nu zelf verder mee aan de slag kan”

– B –

Is dit wat je verlangt?

♡ Je wil aan het einde van de dag als de kinderen op bed liggen nog wat energie over hebben voor jou of voor jou en je partner
♡ Je wilt je vaker even geen zorgen maken al is het maar een uurtje zodat je kan ontspannen
♡ Je wilt ervaren wat je eigen behoeftes en verlangens nu eigenlijk zijn en er ook daadwerkelijk in voorzien zonder je schuldig te voelen.
♡ Je verlangt naar een eigen leven naast het mama zijn.
♡ Je wil de standaard van perfecte moeder loslaten
♡ Je wil zelf ontdekken wat voor jou en je gezin wel of niet werkt en loskomen van verwachtingen van anderen
♡ Je wil van binnenuit voelen wat voor jou de juiste keuze is los van alle goedbedoelde adviezen van anderen of je eigen moeder
♡ Je laat je niet tegenhouden door de kritische stemmetjes in je hoofd die je weghouden bij wat je graag wil en je steeds herinneren aan wat anderen daar van zouden kunnen denken.

Ik snap dit heel goed. Ik walste jaren over mijn eigen grenzen en putte mezelf daardoor volledig uit.

Tot het punt dat ik me realiseerde, ik heb twee opties. Ik kan op deze manier doorgaan, mezelf kapot maken en daarmee dit voorbeeld aan mijn kinderen meegeven. Of, ik stap uit mijn comfortzone en ga werken aan mezelf.

Dat laatste is wat ik deed. Ik zou liegen als ik zou zeggen altijd happydepeppie eindeloos positief te zijn, echt niet. Maar… de afgelopen jaren ging ik van een oververmoeide, randje depressieve mama van 2 naar een mama van 4 en hou ik van mijn leven!

Dit is voor jou ook mogelijk. Ik begeleid jou in jouw proces waarin je ontdekt hoe je ruimte kunt pakken voor jouw behoeftes en verlangens waardoor je lekker en krachtig in je vel zit zodat je er kunt zijn voor de mensen die belangrijk voor je zijn. Meer rust en plezier in jouw leven als mama!

♡ Mama van 4!

♡ NLP practitioner

♡ Timeline therapy

♡ verpleegkundige psychiatrie

♡ kinderverpleegkundige
(intensive care voor kinderen)

Wat krijg je niet?

❌ Een one size fits all voorgeschreven programma

❌ MIJN oplossingen voor JOUW probleem

❌ Een meekletser

Wat krijg je wel?

✅ Inzicht in jouw (verborgen) overtuigingen en waarheid die je tegenhouden in  het volgen van jouw behoeftes en verlangens, zodat je stappen kunt gaan zetten naar hoe jij jouw leven als moeder wil inrichten

✅ Sessies waarin ik jou online of wandelend door de natuur 1 op 1 begeleid, aanmoedig en motiveer, jou spiegel, een stok achter de deur geef zodat jij ook daadwerkelijk verandering in gang gaat zetten

✅ Een traject, volledig afgestemd op jouw situatie, passend in jouw agenda

“Maya heeft de gave om te luisteren, de belangrijkste punten hieruit te halen en die met elkaar te verbinden. Ze wisselt inzichten fijn af met praktische tips en weet de dingen die goed zijn te bekrachtigen, zodat je ze bewuster gaat inzetten.”

– Anne –

Wat ga je ervaren?

✅ Meer plezier, rust en energie.

✅ Jij gunt jezelf ruimte om te ontspannen en volledig op te laden zodat je er voor de volle 100% kunt zijn voor de mensen die het belangrijkste voor je zijn, vanuit een volle kop in plaats van uit een lege emmer.

✅ Jij voelt wat jij nodig hebt en respecteert jouw eigen grenzen om jezelf te kunnen en mogen zijn EN je rol als moeder, als partner, als vriendin of dochter te kunnen innemen zoals jij dat het liefste wil zodat je je aan het einde van de dag vervult voelt in plaats van leeg.

✅ Jij voelt van binnenuit welke keuze je mag nemen in jouw leven, hoe je mag reageren op situaties en wat wel of niet jouw verantwoordelijkheid is waardoor je nog meer je eigen hart gaat volgen.

✅ Jij hebt vertrouwen in jezelf als moeder en van daaruit voel je welke keuzes voor jou en je gezin de juiste zijn los van de mening van anderen zodat je kiest voor wat 100% klopt voor jou en je gezin.

Hoe kun je met mij werken?

Ben je er klaar voor jouw leven als moeder in te richten op de manier waar jij je het prettigste in voelt? Ben je bereid naar jezelf te kijken en in jezelf te investeren? Ik begeleid je met liefde in dit proces!

Losse sessie

€130,- (incl. btw)

Een losse sessie is geschikt waneer je met mij wil sparren, vragen hebt of tegen een klein probleem oploopt

✔️ Online intake

✔️ Sessie van max. 1,5 uur

✔️ online in je eigen omgeving of al wandelend

3 maanden 1 op 1

€720,- of €240,- p/m (incl btw)

✔️ Online intake

✔️ 6 sessies van max 1,5 uur

✔️ Flexibel plannen aangepast aan jouw agenda

✔️ online in je eigen omgeving of wandelen

✔️ Je mag mij mailen of appen tussen de sessies door voor vragen

Tijdelijke bonus

✔️ Toegang tot de instagram cursus “leukerleven 6 daagse” t.w.v €67 euro