fbpx
Menu

GRATIS 1-OP-1 INZICHTSESSIE

Wat helpt jou op dit moment meer de moeder & vrouw te zijn die je verlangt te zijn?

Je voelt, misschien al wel een tijdje, dat je het anders zou willen omdat je op deze manier leegloopt en bang bent dat je lichaam voor jouw de keuze gaat maken, maar je weet niet goed hoe.

De stap om hulp te vragen is groot, zit eigenlijk niet in je aard. Toch zou je best eens willen praten om een en ander voor jezelf helder te krijgen.

Tijdens een 1 op 1 inzichtgesprek van 30 minuten kijken we samen wat het is waar je nu echt tegen aan loopt, wat je dwars zit en doe je al nieuwe inzichten op waarmee je aan de slag kan.

Ik ben Maya, mama van vier!

Mindset & Leefstijl Coach voor moeders die minder stress en meer rust en plezier in hun leven als mama willen. Familieopstellingen in opleiding.

Ik weet hoe het voelt en wat het met je doet wanneer je continue AAN staat en 24/7 verantwoordelijkheid draagt voor anderen. Als ik was blijven doen wat ik deed, was ik serieus in de problemen gekomen.

Gelukkig wist ik de knop te vinden, leerde ik wat er nodig is om consistent ruimte voor mezelf te pakken.

Lukt het je niet tijd voor jezelf vrij te maken zodat je kunt ontspannen en opladen? Wil je eigenlijk meer prioriteit maken van hoe jij je voelt zodat je er met energie en vanuit een volle emmer voor 100% voor je kinderen kunt zijn, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Laat mij in een gratis 1 op 1 inzichtsessie met je meekijken.

Wat kun je verwachten van een inzichtsessie?

✰ We bekijken samen waar je nu staat. Waar je graag naar toe wil en wat er voor nodig is om daar te komen.
✰ Je krijgt minimaal 1 concrete tip of inzicht die je direct kunt toepassen
✰ Inzichtsessies zijn online vanuit je eigen vertrouwde plek

Disclaimer

* Jij mag uiteraard helemaal vrijblijvend gebruik maken van deze gratis inzichtsessie, mocht er een fijne klik zijn dan sta ik er voor open met je verder te werken. Ik doe in de inzichtsessie geen aanbod.

* Ik maak heel graag tijd vrij voor gratis gesprekken. Mijn tijd is net als jou tijd waardevol. Mocht je toch niet kunnen of willen of is er wat anders tussen gekomen, laat mij dit dan op tijd weten.